Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy csináljam meg a kattintás...

Hogy csináljam meg a kattintást? Nem működik, ötletem sincs.

Figyelt kérdés
Nem voltam itthon, dokinál voltam, mire hazaértem apám okoskodott h szar a gép, ideültem meglesni és nem tudok kattintani a felugró ablakokra.. pl kijön msn kattolok rá mint állat a belépésre és semmi.. de ha nyomok egy windows gombot akkor meg bejelentkezik.. olyan, mintha az ablakokat a tálca mögé pakolná, mintha még lenne előtte valami.. kerestem mindent, hátha apám elállított valamit, de tudtommal nincs ilyen, és nem is találtam.. olyan is van, hogyha sokszor kattintok egy ablakra akkor jó lesz.. télleg mintha előtte lenne valami.. valaki valami ötlet?
2009. nov. 10. 00:12
 1/4 igabcsy ***** válasza:

Ha csak össze akadt valami, akkor egy hideg indítás is megoldhatja a problémát. (ne csak újra indítást csinálj, ha teljes leállítást, és utána kapcsold be)

Próbáld ki, ha utána is így viselkedik, akkor majd jönnek nálam okosabbak.

2009. nov. 10. 00:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Apád szopat, berakott egy screenshotot háttérképnek.
2009. nov. 10. 01:07
 3/4 anonim ***** válasza:

"Apád szopat, berakott egy screenshotot háttérképnek."

ez nagyon jó! XD ezt ellövöm pár helyen,eszembe se jutott ilyennel szopatni valakit XDXD

2009. nov. 10. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
már megvan kösz :) be volt ragadva a mouse5... case closed
2009. nov. 11. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!