Miért fagy le állandóan a gépem? (többi lent) - SÜRGŐS!
Van egy Intel Core 2 processzorú (1.86 GHz, 1.87 GHz - 2 van), 1 GB RAM memóriájú, 150 GB HDD memóriájú, Windows 7 Ultimate 32-bites operációs rendszert futtató gépem... (BIOS: Phoenix-BIOS)
Tegnap este óta vettem észre, hogy állandóan fagy le és semmilyen műveletet nem lehet rajta végezni!
Még az egér sem mozdul meg!
...és mindig akkor fordul elő, amikor a Google Chrome-ot használom, pontosabban rajta böngészek.
Víruskeresést is végeztem, de semmi találat!
Mit tehetek az ügyben?
SÜRGŐS!!!
Először is, attól hogy neked SÜRGŐS, és ki írod, még nem fogunk gyorsabban válaszolni.
Na'h és most ha annyira SÜRGŐS, akkor SÜRGŐSen tegyél még hozzá RAM -ot, mert valószínüleg felfalta a géped.
1GB RAM kb. az OS -nek és pár programnak elég, ha elfogy a lapozó fájlba tempel ami a HDD -et terheli.
Mikor ablakot/tabot váltasz a HDD -ről betölti aktív memóriába a kívánt tartalmat, a amit régebben használtál azt lementi HDD -re...
Ez egy igen lassú folyamat ami nem tesz jót az idegzetnek, és a merevlemeznek se.
Először is, már régóta használom ezt a gépet és csak most jelentkezett a probléma. Másrészt meg minimum 512 MB-ot eszik a Windows, de akkor az Aero nem megy.
Kötve hiszem, hogy a RAM-mel van a baj, mert én már sok ideje így használom...
u.i.: Próbáltam már kitörölni a Chrome-ot és újra letölteni, de csak nem jó... Most a Firefox-ot töltöm le, hátha azzal megy!
Ha nem, akkor letöltöm azt a töredezettségmentesítőt, ha meg az sem segít, újrarakom a Windowst, bár ezt nemnagyon szeretném :(
Aero 512-es memóriával?
Hát nem csodálom hogy nen negy!
#Utolsó >> Te látsz, vagy baj van a látásoddal????
"1 GB RAM memóriájú"
Hol látsz te itt fél gigát? (512 MB-ot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!