200 ezer környékén lehet már venni játékra alkalmas laptopot vagy még mindig 500ezernél kezdődik?
Figyelt kérdés
milyen árketegóriájú laptopok vannak mai viszonylatban amik alkalmasak játékra is. nekem egy középkategóriás asztali pc-m van. mindig mindig 300 fölött vannak az igazán jó laptopok? én ha már laptopba ruháznék be minimum 19es vagy max 17es monitorral gondoltam, 250+ vinyóval, tudom ezek nem igazán nagy igények ,nem is vagyok túl nagy játékos így nem tudom mennyit kéne várnom hogy elérhető közelségbe kerüljek a "jókhoz". mert ugye vannak most is laptopok amik jobbak egy agyonújított asztali gépnél is, de azok 500 környékén vannak. nekem azt hiszem olyan 200am lenne rá ha mindent eladosgatok és pótolok. szóval nem az ilyen 130as ezres kategóriájukra gondolok. 200 környékére ha nem is most de pl 1-2 év múlva jó laptopok kerülnek? köszi a válaszokat2009. nov. 9. 19:25
1/3 anonim válasza:
Ha játszani akarsz, akkor asztali gép. 200-ból monitorral együtt is elég komoly konfigot lehet összerakni játékra. A laptop szövegszerkesztésre és e-mailre való, nem játékra.
2/3 A kérdező kommentje:
mint írtam van egy közepes konfigom amin az új játékok is tűrhetően elfutnak de azért szeretnék laptopot mert kisebb, halkabb, energiatakarékosabb
2009. nov. 9. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!