Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért nem jön be egy oldal?...

Mért nem jön be egy oldal? (Backtrack 5r3)

Figyelt kérdés

Nyitottam egy terminált, és beírtam azt, hogy "ifonfig" ebből kimásoltam a "inet addr" után lévő számokat(ezt a számot most, ha nem kell nem mondom, mert mindenkinek más, ha jól tudom, és nem szeretném, hogy a személyes adataimat rossz szándékú emberek IS nézhetik:D) és beírtam a böngészőm keresőjébe(youtubon láttam egy ilyen videót, amiben ezt csinálják), de nem hozta be. Sokáig töltött, aztán a chrom ezt hozza ki: Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a (*) webhelyhez.

A firefox pedig: A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt

A(z)(*) helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.

Mi lehet a baj?

Köszönöm előre is a segítséget:)!

2013. okt. 9. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezzel mit is akarsz elérni ? Ha nincs webszervered vagy más program a gépeden ami 80as porton hostol valamit akkor minek akarod beírni a saját belső IPcímedet a böngészőbe ?
2013. okt. 9. 18:25
 2/9 A kérdező kommentje:
és milyen programra gondolsz?
2013. okt. 10. 15:57
 3/9 Csxeba ***** válasza:

Mit akarsz csinálni? Mihez kell ez? Ugyanis az említett parancs kimenetének említett része a saját géped címe a hálózaton. Ha közvetlenül a netre kapcsolódsz, akkor az a cím, amit a netes kiszolgálódtól kaptál, ha van routered, akkor pedig a belső hálózati címed.

Egyébként ezt a címet (valószínűleg kb 192.168.1.???) IP címnek hívják.

Tehát ha ezt a címet beilleszted a böngésződ címsorába, akkor azt mondod neki: figyelj, böngésző, kapcsolódj erre a webszerverre: ???.???.???.???

Viszont ez a TE SAJÁT címed, tehát csak akkor fogsz akármit látni, ha TE MAGAD üzemeltetsz egy webszervert a gépeden, amit nyilván nem csinálsz, mivel nem talált semmit. Érted?

Ezért kérdezzük, hogy mit akarsz csinálni, mert lehet, hogy valamit félreértettél.

2013. okt. 10. 17:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Néztem youtube-on egy videót: http://www.youtube.com/watch?v=CdiyZWXpb9I(tudom, hogy nem youtube-ról kell tanulni, de azért kíváncsiságból meg akartam csinálni, és minden jól is működött, amíg nem kellet beírni ezt a számot).Csak ezért kérdeztem...
2013. okt. 10. 17:26
 5/9 Csxeba ***** válasza:
Pirate Bayen fent van egy CBT Nuggets nevű sorozat, ami backtrackről szól, azt szedd le és nézd meg. A CBT Nuggets weboldalon is ingyenesen hozzáférhető.
2013. okt. 10. 22:00
 6/9 Csxeba ***** válasza:

Ez ennél sokkal bonyolultabb lenne IRL.

Eleve a webserver, amit létrehozott a belső hálózaton létezik csak. Ahhoz, hogy egy random embernek az orra alá tudd dugni ezt a felületet, valahogy el kell linkelned neki az IP-det + routeren is át kell folyatni + ha google rájön, hogy mit csináltál kb 2 mp alatt megtalálnak, ha nem használsz minimum TOR szintű proxy-t...

2013. okt. 10. 22:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De én nem akarom senkinek feltörni a fiókját. Egy kamu e-mail címen fogok próbálkozni, ami az enyém(így gondolom nem is vonhatnak felelősségre, nem?).

2013. okt. 11. 16:52
 8/9 Csxeba ***** válasza:
De igen, sajnos felelősségre vonhatnak, mert a szerverbe törsz be, az pedig nem a te tulajdonod, sőt, szerintem a saját fiókod se a te tulajdonod, szóval én nem próbálkoznék.
2013. okt. 13. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehogy tör be a szerverbe... csak felállít egy proxyt vagy valamilyen hidalást a gép és a szerver között, nagyon nem ugyanaz.
2013. okt. 13. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!