Számítógépről hogyan tudok átmásolni HD 3D filmeket a PS3-ra, hogy a tv-vel összekötve azon játszhassam le?
cucc fel pendrive ra pendriveről meg ps3ra...
Vagy plex media server és online nézed a cuccod [egész jó én ezt használom]
Használd a plexet máshogy nem lehet mivel nem tudsz ftp-t csinálni [ha csak nem flashelt a gép]
Esetleg külső vinyó feldarabolod a filet-t felteszed vinyóra és összerakod majd rá a gépre
#3: Ezt a feldarabolom és utána az OFW-s PS3-on összerakom, ezt hogyan kell csinálni? Vagy CFW-re értetted?
Illetve:
"A 4GB-os korlát miatt javasolt használni az [link] -ot.
vagy a PS3 mediaservert, vagy a Serviio-t, vagy a KooRaRoo-t, vagy a Plex-et...
Természetesen mindezt abban az esetben, ha a PC-n nincs DVI vagy HDMI kimeneted, mert akkor inkább a PC-t közvetlenül kösd rá a TV-re. :)"
Bocs, de ezt még mindig nem vágom.
A PS3 csak a FAT32-es fájlrendszert ismeri fel.
A FAT32 korlátja a maximum 4GB-os fájl.
Azaz nem tudsz 4GB-nál nagyobb fájlt létrehozni a FAT32 rendszerű külső vinyón.
Ha bemásolod a PS3 belső HDD-ra a 4GB-os darabokat, ott mivel rakod össze? Ha jól tudom a PS3 OFW ilyen jellegű alkalmazást nem ismer. Vagy igen? Ezért kérdeztem, hogy hogyan is csinálod.
Sry én sosem csináltam csak hallotam róla... de nem tartom elképzelhetetlennek
Pl csinálsz winrarba part 1.2.3.4.5
Ezeket feldobod a pendrivera fat 32-n
Még a gépen vagy és úgy rakod össze pendriven belül pl total commander v winrarral
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!