A pc-mbe 4 ram foglalat van, egy már foglalt tehát ott van egy 2 gigás ddr2-es 800mhz-es ram benne, akkor a további 3 üres ramfoglalatba, tehetek még 2 gigás ramokat fejenként?
Hewlett-Packard HP Compaq dc5850 Microtower
Ez a pontos típusa az alaplapomnak
Raktam bele egy másik 2 gigás ramot amit vettem egy sráctól neten,tehát az is 2 giga (elvileg 800mhz) ddr 2-es, ...beletettem a ramot másodiknak az enyém mellé és nem működött...a monitor be se kapcsoltőle.Kipróbáltam úgy is hogy az én ramomat kivettem és beletettem szimplán csak azt, és mégsem működik.Most akkor mi a baj? 2 dolog lehet a hiba:
Vagy azhogy nem 800 megaherces a srác ramja, vagy az hogy szar a ramja.
Valamit segítsetek már.Köszönöm.Helóztok.
tehát 8 gigáig bővíthető...ennek örülök.De írt vissza nekem a srác újra, és tuti hogy nem rossz a ramja.Ezt írta:
" [link]
itt eggy link a ramomról, tessék, ez 800mhz es tuti az alaplapod 667 mhz est kezel gyárilag de a gyengébb 800mhz esek is elindulnak benne hát ez sajana ez a ram az erősebb verzio és ezért nem megy!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!