SzilKa kérdése:
Melyik laptopot válasszam?
Figyelt kérdés
Sony Vaio SVF1521B1EW
Toshiba Satellite C55D-A-140
Nem tudok dönteni a kettő között. Mindkettőt windows 8-cal adják, árban is hasonllóak (60eur az eltérés, a Toshiba javára).
Alap képszerkesztésekre használnám (gimp, PS).
Köszi a válaszokat!
2013. okt. 6. 22:52
1/4 itfroccs válasza:
Szia! Csak ez a 2 alternatíva létezik számodra?
2/4 A kérdező kommentje:
Volt még más is ebben az árkategóriában (Hewlett Packard Pavilion TouchSmart 15-b153sg Sleekbook, Toshiba Satellite C75D-A-10C, Asus F75VC-TY142H), de egyrészt a 17 collos már nagy és nehéz is nekem (sokat hurcibálnám), másrészt nő létemre a fehér, vagy az ezüst szín jön csak be. :)
2013. okt. 7. 06:49
3/4 A kérdező kommentje:
(eredetileg macbook air-re vágytam, mert mindenem almás és amúgy is mac osx párti vagyok, de most arra nem áldoznék annyit...)
2013. okt. 7. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!