Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom laptopon a...

Szilágyi Zoé Éva kérdése:

Hogyan tudom laptopon a BIOS-ban beállitani hogy BÁRMELY gomb megnyomásával bekapcsolódjon a laptopom?

Figyelt kérdés
KI ÉRT A SZÁMITÓGÉPHEZ/ LAPTOP PROGIZÁSHOZ!? Hogyan tudom laptopon a BIOS-ban beállitani hogy BÁRMELY gomb megnyomásával bekapcsolódjon a laptopom? Tehát, kvázi összes gomb Start-gombként funkcionáljon? FUJITU SIEMENS ESPRIMO MOBILE gépem van. Ja és BIOS-ba/ból hogy kell belépni/ kilépni? Tökhülye vagyok progizáshoz tehát lécci, "szájbarágós" választ. KÖSSZ!

#programozás #BIOS #fujitsu siemens esprimo mobile beallitasai #start gom helyettesites
2013. okt. 6. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

minek ordibálsz?

minek piszkálsz a biosba, ha nem értesz hozzá?

miért jó, ha bármely gombra bekapcsol a laptop?

2013. okt. 6. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy ezt meg lehet csinálni, de ha csak Készenléti Állapot-ban hagyod a gépet (nagyon keveset fogyaszt) akkor minden gombra feléled.
2013. okt. 6. 14:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves első kommentelő!(TROLL)

Festőművész vagyok, a gépemet festményért kaptam, venni újat nem tudok, nem vet fel a lóvé, használtat rizikós.

A gomb tönkrement már csak a HELYE van, egy kis pöcök, amit egy körömreszelővel nyomok le -igy tudom bekapcsolni.

Nem mindenkit tart el milliomos apuka meg anyuka mint mondjuk TÉGED. Net nem a sajátom, hanem a galériámé , én használom a testvérvonalat.

2013. okt. 6. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:

idejön, ordibál és valahogy a szüleim anyagi helyzetéhez eljut..érdekes logikád van...mindenesetre közöm, hogy a havi fizetésem az apám nyugdíjának és az anyám fizetésének az összegénél nagyobb, de nem veszek számítógépet, mert a munkáltatóm biztosít egyet ;)...ha már személyeskedünk, máskor leírod a problémát, akkor kapsz választ is....

gombcsere amúgy egyszerű dolog, ha mondjuk nem piszkáltad volna körömreszelővel, akkor talán még működne is..

2013. okt. 6. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!