Hogyan tudom laptopon a BIOS-ban beállitani hogy BÁRMELY gomb megnyomásával bekapcsolódjon a laptopom?
minek ordibálsz?
minek piszkálsz a biosba, ha nem értesz hozzá?
miért jó, ha bármely gombra bekapcsol a laptop?
Kedves első kommentelő!(TROLL)
Festőművész vagyok, a gépemet festményért kaptam, venni újat nem tudok, nem vet fel a lóvé, használtat rizikós.
A gomb tönkrement már csak a HELYE van, egy kis pöcök, amit egy körömreszelővel nyomok le -igy tudom bekapcsolni.
Nem mindenkit tart el milliomos apuka meg anyuka mint mondjuk TÉGED. Net nem a sajátom, hanem a galériámé , én használom a testvérvonalat.
idejön, ordibál és valahogy a szüleim anyagi helyzetéhez eljut..érdekes logikád van...mindenesetre közöm, hogy a havi fizetésem az apám nyugdíjának és az anyám fizetésének az összegénél nagyobb, de nem veszek számítógépet, mert a munkáltatóm biztosít egyet ;)...ha már személyeskedünk, máskor leírod a problémát, akkor kapsz választ is....
gombcsere amúgy egyszerű dolog, ha mondjuk nem piszkáltad volna körömreszelővel, akkor talán még működne is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!