Hogy kell átkonvertálni valamit?
A feltöltött állomány típusa nem megfelelő.
Kérjük ellenőrizze a feltöltendő állományt, hogy a támogatott típusok közé tartozik-e! Amennyiben nem, konvertálja át (az átnevezés nem elég).
Önéletrajzomat szeretném feltölteni egy oldalra .
Jegyzetekbe megírtam az önéletrajzomat .
valószínű word (doc), vagy PDF-be kérik
Wordbe (ha van) bemásolod, lehet, hogy rendezni kell, ezt ki tudod menteni, vagy doc-ba- vagy PDF-be
ha igen, ezzel áttudod konvertálni online:
Igen a jegyzettömbe írtam és úgy csatoltam .
Utolsó köszi a segítséget de sajnos így is ugyan azt írja ki nem értem mi lehet a baj :S
"...hogy a támogatott típusok közé tartozik-e!"
légyszi, írd már le, hogy melyek a támogatott fájltípusok.
de, Te is megkeresheted a szükséges konvertálót, ha begépeled a keresőd címsorába: txt to *** és Entert nyomsz,
vagy a keresésre kettyintesz!
(*** = a támogatott fájltípus)
Önéletrajzok
Ebben a részben különböző nyelvű digitális önéletrajzokat adhat meg.
A fájlnév kötelezően xxx.yyy alakú, ahol xxx egy legalább kettő, legfeljebb harminc karakterből álló jelsorozat, amely csak az angol ábécé kis- és nagy betűit, aláhúzást (_), valamint számjegyeket tartalmazhat. A fájl kiterjesztése (yyy) csak az alábbiak közül valamelyik lehet: doc, docx, pdf, txt, rtf. A fájl maximális mérete: 2048000 bájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!