Jampi15 kérdése:
Ezzel az össze állítással lehetne majd játszani a gta 5-t meg a wach dogs-ot?
Figyelt kérdés
AMD Piledriver FX-8 Eight Core 8320 Black Edition 3.50GHz
Asus HD 7970 Matrix Platinum 3072MB GDDR5
ASRock 970 Extreme4 AMD 970
Corsair 2013 Edition Gamer Series GS 600W
Avexir Core Blue Series 8GB (2x4GB)
Western Digital Caviar Blue 500GB SATA 6Gb/s 16MB Cache
2013. okt. 5. 18:14
2/11 anonim válasza:
Hát ha kiadják pc-re, akkor biztos. Nekem nincs ilyen jó gépem, de szerintem ezen is elmenne (az már más kérdés, hogy milyen beállításon.)
3/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat örülök neki,hogy jáchatom, rengeteget spóroltam gyüjtögettem a pénzem de végülis megérte ha gta 5-ről van szó :)
2013. okt. 5. 18:41
4/11 godside válasza:
hat ha ramhallgatsz az asrock lapot kivagod ebbol a konfigbol... amugy meg jo ido lesz meg amig megjelenik a gta5
5/11 A kérdező kommentje:
az asrock helyet milyen lapot ajánlaná ? amugy lehet még idén novemberben fog megjeleni a GTA
2013. okt. 5. 19:32
6/11 anonim válasza:
Lapnak pl egy ASUS M5A97 R2.0 vagy az EVO 2.0 jó lesz mellé.
7/11 anonim válasza:
AMD, ATI hát nemtudom. Olcsó meg olyan is.
8/11 A kérdező kommentje:
azért választottam az AMD és az ATI összeállítást mert az jóval olcsóbban kijött mint egy INTEL VS NVIDIA személyemszerint ha a zsebem engette volna akkor GTX 690 egy i7 3930k-val de szeintem a matrix 7970 is jól teszi a dolgát :)
2013. okt. 6. 10:45
9/11 anonim válasza:
Tökéletes lesz a 7970 ne aggódj!:)
10/11 anonim válasza:
"AMD, ATI hát nemtudom. Olcsó meg olyan is."
Mi a gond velük? Főleg az AMD VGA-t illetően. azokkal mi a gond?
"hat ha ramhallgatsz az asrock lapot kivagod ebbol a konfigbol... "
Valami objektív indok is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!