Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy megfelelő Minecraft...

Egy megfelelő Minecraft szerver hosting?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok mondani nekem egy ténylegesen lagg-mentes és megbízható Minecraft hosting oldalt? Lehetőleg olyat, ami az olcsóbb árkategóriába sorolható, ugyanis nekem nem kellenek TS3, meg webtárhely, meg ilyen dolgok, amik elhúzzák az árát pluszban.

2013. okt. 2. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs webtárhely, a szerver hol lesz tárolva? ááá agyfasz...
2013. okt. 2. 21:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Én találtam egyet, az Infinityhost. Az ad hozzá webtárhelyet is. Esetleg erről vélemények?
2013. okt. 3. 18:47
 3/4 St. Smurfy ***** válasza:

Én az infinityhosting-ot ajánlom. Nekünk is ott van. Csupa pozitívum, és most már adnak MySQL adatbázis elérést is, így sok plugin át lehet ültetni adatbázisra (pl. coreprotect), ami sokat javít a szerver sebességén is.

Aki meg ezt a hülyeséget válaszolta, hogy "Ha nincs webtárhely, a szerver hol lesz tárolva? ááá agyfasz..." annak üzenem, hogy keveri a szezont a fazonnal. Webtárhely nem egyenlőre a játékszerverrel. Ahhoz, hogy a szerveren egy Minecraft fusson nem kell webtárhely, az mindössze honlapok kiszolgálásához kell. Ha vmivel nem vagy tisztában, akkor ne mondjál hülyeségeket. Egy alap, normális hosting-hoz nem kell más, mint FTP elérés a config fájlok feltöltéséhez és pluginok telepítéséhez, vmint egy a hosting által üzemeltetett webadmin felület, hogy lehessen a szervert indítani/leállítani.

2013. okt. 4. 11:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Jaj de jó! :D

Köszönöm szépen az utóbbi válaszolónak a segítségét, sokat segítettél ezzel! ;)

2013. okt. 5. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!