Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csak 18-20 az FPS-em...

Miért csak 18-20 az FPS-em van minden beállításon a World of Tanks-ben? Lentebb a hardverek!

Figyelt kérdés

Minden beállítással ennyi az FPS-em, a másik gépemen amio jóval gyengébb 24-30 az FPS. A gépem viszi fullon full HD ben a crisys 3-at, nem értem miért csak ennyi a WoT-ban.

Asrock 970 Extreme3 - Alaplap

AMD Phenom II x4 965 Black Edition - Proci

Kingmax 8GB 1600Mhz - RAM

Gigabyte GT 630 2GB - Video kártya

Chieftech 650W - Tápegység

WD 500 GB 7200 RPM - Winchester

2013. okt. 2. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Függ a servertől, és az interneted sebességétől is. Sajnos ez van.

Érdemes a beállításoknál próbálkozni még, 5-10 fps növekedést elérhetsz - én is így tettem, kcisit lejjebb vetem belőlük.

Otthon a 2,4mb%sec-es nettel max grafikán sose ment 40 fps alá, mióta viszont gyengébb a netem, nem megy 30 fölé - és örülük, hogy annyit elérek...

Esetleg még a driverrel lehet valami probléma, illetve az egyéb szükséges programokkal.

Nekem is erős gépem van, így hosszas kutakodások és a saját tapasztalat alapján kiderült, hogy bizony nem a hardver a ludas.

2013. okt. 2. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
A gyenge láncszem a Gigabyte GT 630 2GB.
2013. okt. 2. 16:08
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi majd kiprobálom
2013. okt. 2. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Az utólagos feldolgozást szedd le minimumra, valamiért az ATI alapú videókártyák nem bírják, azzal 60 fps-ig is felmehetsz gond nélkül, az nálam is gond volt, amíg rá nem jöttem, hogy nem jól működik.
2013. okt. 2. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!