Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Cs 1.6-ban kibannoltak az fps...

Cs 1.6-ban kibannoltak az fps 100 helyett 4 lett a pingem 18 helyett 44, hogy tudnám megcsinálni? Steamos vagyok

Figyelt kérdés

2013. okt. 2. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmi köze a bannak az FPS-hez... A szerver csak simán elállította a configodat... Van ez így, máskor a config.cfg-det tedd írásvédetté.

Amúgy konzolba ezeket írd be:

fps_max 101

rate 25000

2013. okt. 2. 16:38
 2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy kaptál destroyt is a bann mellé. Sok a köcsög admin sajnos. És főleg sok a kis takony admin akik ezzel szórakoznak. Steamest amúgy csak nagyon ritka esetekben szabadna bannolni, mivel minket(én is steames vagyok) a valve is figyel folyamatosan.
2013. okt. 4. 13:48
 3/4 anonim válasza:

előttem lévő:

a valve hol nem szarja már le hogy ki mikor és hol csal?

(én is steames vagyok).

1.6ban ha csalsz, akkor legfeljebb kapsz egy banid-t, felkerülsz hbl-re (hunbanlist) és jóesetben, ha beküldik a demot a valvenak, vac-t is kapsz.

aki hülye, maradjon is az. (csalókra értem.)

2013. okt. 8. 22:34
 4/4 anonim válasza:
Akkor rosszul tudtam valamit. Mikor töltődik egy szeró alatta ir ki valami figyelmeztetést azt néztem be. Sry.=(
2013. okt. 9. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!