Internetről hangot (rádióműsor-arcíhv hangtár) mivel tudnám letölteni?
Laikus vagyok, nem nagyon értek hozzá. Letöltöttem egy olyan programot, ami a hangszóróból kijövő hangot veszi fel, de recseg az egész és halk, élvezhetetlen.
Orbit progim van még, azzal sokszor sikerült a Grab funkciójával, de most így sem megy.
Köszönöm ha segítetek!
ezeket a fájlokat kell letöltened:
20131001 = év, hónap, nap
120300 = 12 óra 3 perc
4-es úgy látom mindig 4-es, úgyhogy ezt ne bántsd.
Persze így manuálisan kell neked az egyes műsorokat letölteni. Ez megfelel, vagy az összeset akarod automatikusan letölteni?
11 óra 57-perc letöltési időt ír ki valamiért, miután rákattintottam a linkre.
Valami nem kóser a gépemben sem szerintem :(
Szerintem csak olyan sebességgel engedi töltni, ami a meghallgatáshoz kell. Bár ez nem biztos.
De legalább párhuzamosan le tudsz tölteni többet. Szóval 1 műsoridő alatt (1-2-3 óra) akár az összeset.
Ezek harminc percnél rövidebb műsorok, mp3-ban lejött az Orbittal, és 11órát ír letöltésre, vagyis éjfélig töltene itt nekem. :(
Most mérgembe kitöröltem az Orbit programot a Vezérlőpultnál, rákattintok a töltésre, és megint az Orbit "fül" jön föl, de most már semmit nem csinál. :(
Áhh....én ehhez béna vagyok, szőke is, meg nő is.........inkább mosogatok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!