Mi működik az integrált videókártyán?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ajándékba lenne ez a lapotop: [link]
A kérdésem az lenne, hogy filmek, youtube magas felbontású videók, esetleg kicsit régebbi játékok (need for speed most wanted, gta san andreas, sims3) elfutnak-e rajta?
2013. okt. 1. 20:41
1/6 anonim válasza:
Felteszed, Kipróbálod és meglátod.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszodat, de nem azért kérdeztem, mert itt ülök a laptop előtt és lusta vagyok feltenni és kipróbálni, hanem azért, mert nem veszem meg addig ameddig nem tudom, hogy hogyan működik.
2013. okt. 1. 20:51
3/6 anonim válasza:
magas felbontású videók, és a játékokra ne vegyél mérget hogy fennakadás nélkül minimál grafikával menni fog.
Még egy 10 ezer alatti VGA -val is látványos különbség érhető el.
4/6 anonim válasza:
" kicsit régebbi játékok" & "sims 3" kongratulésön, ehhez a párosításhoz!
5/6 anonim válasza:
#4 -es nek: [link]
Megjelenés: 2009. június 02.
Gépigény:
CPU: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+
RAM: 1 GB
VGA: Graphics: GeForce FX 5900 / Radeon 9500, Graphics Ram: 128 MB
DX: The latest version of DirectX 9.0c
6/6 A kérdező kommentje:
4-es, ha nem lennél autista arról is tudomásod lenne, hogy mit mikor adtak ki... vagy régi játékok alatt a super mariot kéne értenem?
2013. okt. 6. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!