Nem érkezik meg a Macbookom. Mit tegyek?
Nemrég vagyis Június 5-én rendeltem egy Macbook Pro-t egyik ismerősömön keresztül a csaj aki kint él amerikában tőle már eléggé sokszor rendeltünk cuccokat megbízható TV, telefon, stb. Most nemrég egy Macbook Pro-t 330.000Ft-ért i5-ös processzor 256GB SSD 8GB ram és egyszerűen azóta eltelt nemsokára 4 hónap és még mindig a vámon van... Nem tudom felfogni hogy ez hogy lehetséges hogy rendelek valamit és nem érkezik meg de ha meg már nem akarok tovább várni 1 email és visszaküldi a pénzt a laptopot meg eladja másnak amit meg nem szeretnék. Valamiért most döntést kell hoznom hogy mi legyen mert már várni nem tudok sokáig.
Mikor Július 26-án írta hogy maximum 30 napig vesztegelhet a vámon a laptop és utána már jön is most már eltelt 45 nap és még mindig azt hallom a rendelőtöl hogy még mindig vámon igyekszik sürgetni. Nekem meg már az agyamra megy ez a vámosdi hogy miért nem tudják egyszerűen átengedni és miért szenved ennyi ideig a laptop
Most mit kellene tennem várjak még vagy rögvest vissza a pénz és vegyek inkább itthon egyet?
Ötletek?
annak örülj ha csak nem érkezik meg, és nem fog a Vám és pénzügyőrséggel ajtón keresztül megérkezni.
Ilyenek erősen VÁM köteles termékek, és ha fent ragadt a vámon akkor fordulj a vám és pénzügyőrséghez, és rendezd a tartozást.
Ha úgyis kifizetted az ÁFA-t itthon is megvehetted volna...
Tudod mit nem lehet vásárolni? ESZET...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!