Ideges lettem és egy óriásit ráütöttem a laptopomra és azóta nem csinál semmit. (? )
Figyelt kérdés
bekapcsolom, bekapcsolni bekapcsol, de se kép se hang csak tölt valamit, mit csináljak?
Ja és a monitor betört rajta, de tv-re kötöttem.
2013. okt. 1. 17:36
11/15 anonim válasza:
Gyerünk dobjad! Ez a megoldás! De utána a TV-det is rúgd le, és focizd el a szelektív hulladékgyűjtőig, az sem kell neked, előbb-utóbb úgyis belefejelnél nyugalmadban.
12/15 anonim válasza:
szerintem keres valami feszültség levezetőt, mert így még a végén beleütsz a házfalába, azt otthonod se lesz mert össze dől.
13/15 A kérdező kommentje:
Na elvittem, megnézte...és az alaplap repedt meg...40E be fog kerülni....nem tudom, h megcsináltatom-e..még.
2013. okt. 2. 19:27
14/15 anonim válasza:
kiindulva az előzményekből és a jelenlegi állapotából, és mivel így is PC -ként használod, jobban járnál ha még hozzá teszel egy keveset, és veszel egy normális asztali gépet.
Olcsóbb javítani, ha bele rugnál, és ha mérgedben rávágsz a billentyűzetre az is csak 1-2 ezer pótolni. ;-)
15/15 A kérdező kommentje:
no!
elvittem, megnézték, kuka!!!
eltört az alaplap...60 ezerért lehetne bele újat venni......használtan meg még sehol nincs mert annyira új, hogy még nem kapni bontottan hozzá alkatrészeket.
:-(
2013. okt. 16. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!