Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van értelme a mádiainformatika...

Van értelme a mádiainformatika szakiránynak?

Figyelt kérdés

Mérnök informatikát szakot és azon belül Szoftvertechnológia szakirányt tanulok. Viszont nagyon érdekel webszerkesztés, animáció és a képszerkesztő progik. Jó lenne, ha ilyen munkakörben is el tudnék helyezkedni.

Arra gondoltam, hogy felveszem másodikként a mádiainformatika szakirányt a Dunaújvárosi fősulin. (Annak a média az egyik specialitása.) Viszont nem tudom, hogy van-e értelme. Az biztos, hogy hiába is szerzek abból is diplomát, a különböző programokat, nyelveket úgyis magamtól kell majd megtanulnom, mert ez a suli annyira nem erős.

De akkor van egyáltalán értelme ebből is szerezni egy papírt? Vagy elég lesz csak a Szoft-teches diploma és mellé egy rakás programban való jártasság?

Tudom, hogy ezen a területen nehéz elhelyezkedni, épp ezért kérdem.

2013. szept. 30. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Én csak jót hallok róla,webprogramozót mindenhol keresnek,jól megfizetik nekem is ez a tervem a médiainformatika vagy más néven "webprogramozó" nem hinném hogy nehéz ezzel elhelyezkedni mert hiány van belőle.
2014. aug. 30. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!