Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mac gepre lehet telepiteni...

Mac gepre lehet telepiteni Linuxot vagy Windowst?

Figyelt kérdés

Barmit, csak ne Mac op rendszert, mert rosszul vagyok tole.

Lehetseges?

2009. nov. 7. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen
2009. nov. 7. 19:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen géped van, nem mindegyikre, de gondolom új, ha igen akkor arra már elvileg lehet.
2009. nov. 7. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Linuxot mindegyikre, Wint csak az újabbakra, amelyekben Intel proci van (azt hiszem). Csak akkor a francnak vettél drága pénzért Macet?
2009. nov. 7. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Van egy Mac-ed és rosszul vagy a Mac OS-tól? Te csak egy b*zi lehetsz :D.
2009. nov. 8. 00:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat, regi Mac gep es elegge limitalt a Tiger OS X. Szinte semmit se lehet vele kezdeni, akkor megprobalom az uj Mandrivat.

B.zi meg nem lehetek, mivel lany vagyok, okoska.

2009. nov. 8. 09:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Kaptam egyebkent.
2009. nov. 8. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát elég fura igényeid lehetnek, de te tudod... :)
2009. nov. 8. 09:11
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
A Tiger OS X limitált? :D
2009. nov. 8. 10:20
 9/10 A kérdező kommentje:

Amire en hasznalom, igen az. Lehet, hogy te csak netezel, emailt olvasol, de en hangot, videot es kepeket szerkesztek.

Hadd legyen az en gondom ez, jo? Talan nem ez volt a kerdes, hogy miert utalom. Utalom es kesz, egy halom szar az egesz.

Amugy mar vettem normalis, eros gepet, ez maximum jateknak lesz jo, vicc az egesz.

De ha neked tetszik, en tiszteletben tartom, te bajod. Ez meg az enyem. Na pà, koszi az ertelmes valaszokat.

2009. nov. 8. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Mac-re bármit telepíthetsz, ha már nem Motorola, hanem Intel proci van benne. Windowst is, Linuxot is. A Mac usereknek minden lehetséges, mert tejelnek az Applenek.
2015. dec. 30. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!