Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezen TV-K közül melyik éri...

Ezen TV-K közül melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
[link]

2013. szept. 29. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függően hogy mennyit akarsz rá költeni 2. vagy 3.
2013. szept. 29. 14:39
 2/10 A kérdező kommentje:
És a 3. tényleg megér 20e forinttal többet?
2013. szept. 29. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Már a legolcsóbb is elég sokat tud, a többinél meg ha nem tudod/nem érted, hogy mi az a szolgáltatás, amivel több (sztem itt is ez a helyzet, ezért v tanácstalan), akkor könnyen lehet, hogy nem is fogod kihasználni, úgyhogy talán felesleges is.

Nekem pl. már a 3d is hülyeség, meg a netezés a tvn is, szal még ezeket sem venném meg, hanem csak vmi olcsóbb kategóriájú 100Hzeset, ami médialejátszós/felvevős.

Amúgy a fullhd tvadások sem elterjedtek (az sd is elég gyakori még a digitális csomagokban is), és az is egyénfüggő, hogy vki csak sd ripeket néz, vagy fullhdt, ill. 50gigás mkvkat.

2013. szept. 29. 15:19
 4/10 A kérdező kommentje:

A netezés engem sem érdekel a tv-n annyira, én elsősorban full HD filmeket néznék rajta és hd sportcsatornákat plusz a gépről játszanék rajta hdmi-n keresztül fps-kel.

A 3D tetszik még.

2013. szept. 29. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor ha ilyenekre használod a 2. tökéletes lesz neked.
2013. szept. 29. 16:21
 6/10 A kérdező kommentje:
még annyit, hogy ezek mind 2013-as modellek ugye?
2013. szept. 29. 16:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt ugyanúgy tudom kideríteni mint te. Rá googlezol.
2013. szept. 29. 16:48
 8/10 A kérdező kommentje:
A harmadik miben tér el a másodiktól az formáján kívül? A leírásban még sokkal kevesebb tulajdonságot is írnak róla mint a 2.-ról.
2013. szept. 29. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:

- Modernebbek é jobbak a kép beállításai(nem sokkal)

- Jobb a hanghatás (itt már azért "kicsit" jobb)

És kb ennyi.

A 2.-nál viszont több funkció van és azokban sincs sokkal jobban lemaradva mint amit te írtál. A te használati célodra, meg ár-tudás arányban is jobb a 2.

2013. szept. 29. 16:57
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi a hasznos válaszokat, ment a zöld pacsi!
2013. szept. 29. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!