Hogy lehet ico kiterjesztésű képeket exe-be, vagy dll-be csomagolni?
Én személy szerint, szeretem az általam készített ikonokat használni a programoknál, de kifejezetten bosszant, hogy egy program, különböző kinézetű ikonjait, nem tudom egyszerre felhozni, a jobbklikk>tulajdonságok>ikoncsere ablakon.
Amikor valami alap windows file-nak szeretném lecserélni az ikonját, az első amit felhoz a jobbklikk>tulajdonságok>ikoncsere ablakon, az kb 100-150 ikon, amik a shell32.dll nevű file-ban helyezkednek el.
(hasonlóképpen, egy újonan telepített programnál, egy exe file-ban woltak ezek az ikonok)
A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet egy ilyen dll-t, vagy exe-t csinálni, amibe én belepakolom az ikonokat úgy, hogy később, az ikonlistában mindegyik felugorjon?
Egyébként ittvan a jelenlegi állapot:
Áhított állapot:
Manuálisan akarsz dll -fájlt írni?! ahoz is kell program, legalább egy jegyzettömb, de ha azt vesszük az oprendszer is egy program...
Azaz nem értem mit akarsz!
Amire én gondolok, az az lenne, hogy bármilyen új program telepítését elkerülve, meg tudom e oldani?
Természetesen oprendszer, meg jegyzettömb, meg ilyen alap dolgok használatával.
Pl. az Ico fx-et telepíteni kéne, de ha megoldható anélkül is, az jobb lenne.
Nem foglal sok helyet. Ha nem szeretsz telepíteni, használj portable programokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!