Mennyire jó összeállítás?
Figyelt kérdés
Egy Amd Fx-6300-as procit szeretnék venni, alá egy Sapphire HD 7850 1GB oc Vga-t.Alaplapnak egy ASUS M5A78L LE-t gondoltam.Mennyire jó ez az összeállítás?Esetleg jobb ilyen árban?2013. szept. 28. 19:28
1/2 anonim válasza:
Szerintem jó, nekem is 6300-as FX-em van.
A hűtő NAGYON hangos megterhelés (játék alatt).
70% feletti ventillátor sebességnél. Az alatt viszont normáls használatnál is 45-50 fokos a proci.
Szóval ha ezt veszed, mindenképp vegyél hozzá ventit.
2/2 P.O.C. válasza:
A proci jó. A VGA -ból inkább válassz más gyártót, ugyanis az OC -s HD7850/HD7870 -es Sapphire -eknek volt egy úgy nevezett "black screen" betegsége, nagy terhelés alatt egyszerűen elment a kép. Valószínűleg mára már kijavították, viszont ha olyan boltból vásárolsz, ahol nehezebben cserélődnek a raktár készetek még kifoghatsz ilyet. És hát jobb az ilyen fejfájásokat előre megelőzni. Ami az alaplapot illeti, ha csak nem kell feltétlenül IDE csatlakozót is tartalmazó alaplap, akkor inkább minimum 970 -es chipsettel szerelt alaplapot vegyél. A korábbiak visszabutíthatják a szóban forgó FX teljesítményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!