Van egy saját Facebook oldalam. Hogy tudnám az egyenként felrakott képeket áthelyezni egy tematikus albumba. Töltsem le őket és rakjam fel újra albumként? Nincs ennél valami célrevezetőbb eszköz a Facebook-ban?
És ha most nem albumban van a kép, hanem csak simán feltöltve az idővonalra? Akkor hogy tudom egy mappába tenni.
És egy kapcsolódó kérdés: hogy lehet a mappán belül a képek megjelenési sorrendjét változtatni? A már benne levő képeket a nyitáskor tematikus sorrendben raktam be. Hogy tudnám a később berakottat a végéről a tematikus helére áttenni?
Az idővonalra feltöltött képek is egy albumban vannak: az Idővonali képek című albumban. :) (Elvileg... profilnál így van... oldalnál is így kéne lennie.) Azokat is át tudod helyezni a fenti módon.
Képek sorrendbe rendezése: bemész az albumba, megfogod a képet és a helyére húzod. :)
Ha letöltöd és újra feltöltöd, akkor minden feltöltésnél megint megjelennek a képek a hírfolyamban, mintha új képet töltenél fel.
Az ismerőseid egy napig mást sem látnak, csak a te régi képeidet...
Előző vagyok
Ráadásul elvész az eredeti dátum, a lájkok és a hozzászólások is. Azaz ha nem törlöd a mostani idővonali képet, akkor ott megmarad, de az új albumban már nem lesz.
Így viszont duplán lesznek fenn a képeid.
Tehát a legjobb, ha csak egyszerűen áthelyezed másik albumba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!