Battlefield 3-ban azt a katonát ami a profilom az, hogy kell meg változtatni?
Figyelt kérdés
Ezt jó lenne megtudnom mert már régóta probalom át állítani de nem sikerült sosem kérlek segítsetek előre is kössz2013. szept. 27. 19:14
1/2 anonim válasza:
lépj be az originbe,és ott jobb felső sarokba van a neved arra rákattintasz és ott van a profil szerkesztése arra rámész,és ott van az alapadatok szerkesztése arra rámész és amikor reggeltél ide bejőn egy kérdés pl: hogy melyik iskolába jártál?feleséged neve?stb.. ezt regisztrációkor adtad meg azt a nevet beütöd és utána megtod változtatni arra a neved amire szeretnéd és a jatékos karaktered neve is megváltozik
2/2 Perupi252 válasza:
Nekem is majdnem ez a bajom. csak én a választ felejtettem el. hogyan tudom visszakérni? nevet akarok változtatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!