Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem megy a Laptopom...

Miért nem megy a Laptopom kijelzője meg a billentyű se?

Figyelt kérdés
Hp nx7400-as Laptopomnak nincs képe, meg a billentyü se működik szerintetek mi lehet a baj? Már nagyon régóta használom a laptopomat, és nagyon szerettem, de tegnap mikor legutóbb használtam El sötétült a Kijelző és nem is működik, de bekapcsoláskor halványan látszik a hp felirat betöltéskor meg az asztal is. De nagyon halványan. Próbáltam az fn+5 meg mindent de semmi nem történt nem törődtem bele. Egy Monitort rá csatlakoztattam és már azzal a monitorral működött. De arra lettem figyelmes hogy pár gomb nem működik pld a q, n, d és bármit csináltam akkor sem. Szerintetek mi lehet a baj? Hardver hiba vagy valami ki sülhetett?
2013. szept. 26. 17:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!