Olyan videókártyákat tudnátok ajánlani ami jól, megbízhatóan viszi az új játékokat? Pl. :GTA 5, GTA 4 CoD Black Ops 2 stb stb!
Figyelt kérdés
Videókártya2013. szept. 26. 15:10
1/7 anonim válasza:
gondolom nem gaz, hogy a GTA V meg nem jelent meg PC-re, azert nyugodtan keresgelj csak VGA-t hozza. amugy mivel koltsegkeretet nem irtal, ne nagyon varj ertelmes valaszokat.
2/7 anonim válasza:
Hát ár nélkül elég nehéz megmondani de 4 Gtx Titan elég lenne
3/7 anonim válasza:
7870 51ért vagy 7850 43ért, mindkét kártya best buy jelenleg a kategóriájában.
4/7 Rasta Joint válasza:
Mennyiért vennéd? Milyen gépbe kell(processzor, tápegység pontos típusa)? Mekkora felbontású a monitorod? Ezek nélkül az adatok nélkül nehéz konkrétan ajánlani.
5/7 A kérdező kommentje:
Ár az nem nagyon fontos 70 alatt gondolom jó tudom PCre még mindig GTA 5 nicns megjelenve de ezzel úgy gondoltam hogy mostani 2013-as stb játékokat ugye
2013. szept. 27. 21:23
6/7 A kérdező kommentje:
Most gépre nem nagyon akarok igazából költeni sokat
2013. szept. 27. 21:24
7/7 Rasta Joint válasza:
Maradék kérdésre még mindig nem kaptam választ, fontos lenne tudni azokat is. :) Amúgy 70 ezerért GTX 760 vagy HD7950.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!