Miért nem működik karaokeparty.com-on a mikrofonom?
Figyelt kérdés
Skype-on, TeamSpeak-en mindenhol működik a mikrofonom, de karaokeparty.com-on nem. Mindent próbáltam már, Setup Wizardot is, a webkamera mikrofonját meg semmilyen mikrofont nem jelez. Help!2013. szept. 25. 14:41
1/2 anonim válasza:
Kipróbáltam a kedvedért ezt az oldalt, és a kiválasztott zene előtt felkínálja, hogy engedélyezem e a mikrofont. Még egy hangtesztet is csinál. Úgyhogy az oldal az jó, valószínű, hogy a mikrofonodnál lehet a gubanc.
Soha nem hallottam erről az oldalról, és most kipróbáltam. Hát nem rossz !! :) :)
Persze ez téged nem vigasztal, bocs !
2/2 anonim válasza:
Szia.
Nekem az volt a probélma, hogy nem az alapértelmezett böngészőn használtam.
Remélem segítettem.:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!