Egerecske kérdése:
Mitől van az hogy gép újra után az asztalon lévő ikonok kifehérednek?
Figyelt kérdés
Korábbi betöltési idő, azok villám gyorsan működnek, elér ehhez a ponthoz és innen nincs tovább, csak tölt tölt-és tölt. Telefonnal készített kép : [link] 2013. szept. 24. 22:53
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi kicsit hiányosan írtam, szóval gép újra indítás után.
2013. szept. 24. 22:55
2/6 levis56 válasza:
Csinálj vírus és kémprogram keresést,rendszerkarbantartást,töredezettségmentesítést.
3/6 A kérdező kommentje:
csináltam már, mindent,, 5 féle irtót engedtem rá külön külön,keresésre csökkentett módba, egy-két találat volt is ,
2013. szept. 24. 23:03
4/6 A kérdező kommentje:
egyébként kifehéredik aztán egy pillanatra beadja normálisan az ikonokat max 1 másodpercre, aztán újra fehérség,
2013. szept. 24. 23:18
5/6 levis56 válasza:
Nézd meg a CPU és a memória használatot, ha valamelyik tartósan magas vagy ingadozik a gép alapjárata alatt, akkor vírus, ami a háttérben különböző alkalmazásokat programokat használ.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem igen látok eltérést : [link]
lehet újra kellene húzni a rendszert
2013. szept. 24. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!