Ultrabook vs minden mas?
"Szamit teszem azt munkahelyen v allasfelvtelinel?"
Nem mint ha bárkinek köze lenne hozzá, szerintem. Olyan gépet használsz, amilyet akarsz.
Ha pedig érdekel a véleményem, én nem költenék ennyit egy notira. Ennyiért már Apple gépet is kapnál amúgy, amire mehet OS X is, Windows is, Linux is, amit csak akarsz (programozós szempontból tehát előnyös és azt mondják a minősége is jó), de ha ennyi pénzem lenne, inkább Business osztályú laptopot néznék: semmi csicsa, ellenben masszívabb felépítés és ha minden igaz, garanciáztatni is jobb. Akkor sokkal több pénzed maradna. Én 250k-nál húznám meg a felső határt, amit gépre >ÉRDEMES< költeni. Persze akármennyit lehet, csak nem fog megtérülni szerintem.
Az ultrabook annyiban más a notebookoknál, hogy könnyebb, drágább és lassabb. Szerintem nem muszáj feltétlenül eröltetni, ha csak nem számít mindennél jobban az a ~1kg különbség a két kategória között.
Minkahelyen nem nézik mit használsz. Ahol számít, ott adnak gépet.
Köszönöm a válaszokat.
Nem értek sajnos annyira a laptop bővítéshez de én ezt találtam most ki,mennyire kivitelezhető ?
A laptop : [link]
Mivel nem tudom hogyan lehet rákapcsolni egy ssd-t megoldásként ezt találtam : [link]
Ami pedig nem maradhat el az ssd : [link]
Ez így kb 230-240 nettóból kijönne. Vélemények? Ez így kompatibilis ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!