Ha vesezk egy Apple laptopot (macbok airt) Amerikában akkor valahogy tudok majd ékezetet írni vele?
Rendszerbeállításoknál?? Mivel Amcsiban veszed, igy angol lesz, vagyis igy:
System Preferences
Hardware sorban Keyboard
Input Sources...
Gorogj le, valaszd ki a Hungarian-t
Az input sources fulecsken belul be tudod allitani a keyboard shortcuts-ot, vagyis a betukombinaciot.
Nekem a space es command egyszerre lenyomasaval valt billentyuzetet, és akármikor könnyen váltok át magyar ékezetekre, de mar megszoktam az ekezetek nelkul irast (kulfoldon elek, nincs szuksegem rajuk)
Ha nem sikerul, szolj, amugy konnyu megszokni, szerintem ne kolts kulon billentyuzetre.
09-25 16:37
Te se szedtél még szét Mac-et ugye??? A kérdés költői, mert biztos, hogy nem különben nem írnál ilyen sületlenséget.
Kérdező, egyszerűen megváltoztatod a kiosztást és megtanulod, hogy melyik billentyű melyik ékezetest takarja. Vehetsz még international english keyboarddal azon eggyel több bill van.
Vagy veszel itthon. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!