Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fejhallgatót szeretnék venni...

Fejhallgatót szeretnék venni Skullcandy-t Sony-t vagy Beats-et. Tudnátok ajánlani olcsó, de jó minőségű fejhallgatót?

Figyelt kérdés
Linkeket kérnék! :D Köszönöm.

2013. szept. 23. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem SkullCandy Hesh 2 van, meg vagyok vele elégedve. Még tavaly nyáron vettem, és azóta is ugyan olyan jó. Jó hangzás, kényelmes, designos, minőségi. Postával együtt 20,990 Ft volt.
2013. szept. 23. 15:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :D
2013. szept. 23. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Ebből kettő tipikusan a drága és szar kategória.

Ha jót akarsz Sennheisert vegyél.

2013. szept. 23. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Az általad felsorolt 3 márka közül a Beats-et semmiképp sem ajánlom, mert már fele annyiért is sokkal jobb hangzású fejhallgatót kapsz.

Az Audio Technica-nak van egy 40000 Ft-os fejhallgatója, ami 80000 Ft-ig szinte mindent lesöpör. Valódi természetes-kiegyensúlyozott stúdió hangzást kínál, amellyel valóban olyannak hallod a zenéket, amilyennek előadóik azokat megálmodták.

Az összecsukható tulajdonsága miatt erősen ajánlott utcai használatra, hordozható fejhallgatóként is.

Az Audio Technika ATH M50-ről van szó:

[link]

(Kapható divatos fehér színű változatban is)

2013. szept. 23. 16:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. szept. 23. 19:58
 6/6 anonim válasza:
Csakis Sennheiser. Kipróbálva szinte az osszes márka fejhallgatója, de egy sem adta vissza azt, amit a Sennheiser
2013. szept. 25. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!