Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Két renszer van gépemen hogy...

Máté 1980 kérdése:

Két renszer van gépemen hogy tudom letörölni?

Figyelt kérdés
egyik egy c meghajtó a másik a d a c meghajtón egy win7 professional van a d meghajtón egy win7 home premium az professional eredeti a home premium nem a home premiumot hogy lehet letörlni a home premiumot?
2013. szept. 22. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Formázd le a D particíót.
2013. szept. 22. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem még te sem érted:

"egy win7 home premium az professional eredeti a home premium nem a home premiumot hogy lehet letörlni a home premiumot?"

Légyszíves írd le újra, használj vesszőket, és tagold mondatokra a mondanivalódat. A te érdeked, hogy érthetően írd le a problémádat, mert csak úgy tudunk segíteni.

2013. szept. 22. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:
ha el kezdem formázni azt írja hogy a windows nem tudta befejezni a formázást.
2013. szept. 23. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy neked minek egy illegális Windows 7 a legális Win 7 mellé ( azt hogy melyik partíción mi van és hogy melyik a legális és melyik az illegális nem sikerült dekódolnom a kérdésedből ).

A legtisztább az lenne hogy szépen berakod az eredeti Win 7 lemezt a gépbe, leformázod azt a két partíciót amint a Win 7 van és csinálsz egy tiszta telepítést.

2013. szept. 23. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!