Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a konfigur...

Mit gondoltok erről a konfigurációról? :D

Figyelt kérdés

Főleg játékra használnám, remélem 3-4 évig nem kell majd benne cserélni semmit :D

Sajnos magyarul nem tudom mi micsoda pontosan, mert külföldön lakom már elég régóta, de remélem azért érthető :)

Intel Haswell i5-4670K

Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 760 2GB GDDR5

Asus B85M-G

Seagate 1TB Barracuda, 3.5", Sata3, 7200rpm, 64MB

Cooler Master K350 ATX

Gigabyte Bluetooth 4.0/WiFi

Kingston 16GB (2 x 8GB) HyperX Beast

Cooler Master 600W B-series ATX

Terratecb Aureon 5.1

Cooler Master Hyper TX3 Evo

Samsung 120GB 840 Evo Series SSD

Nexus DiskTwin

2013. szept. 21. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Diszkrét hangkártya főleg játékra fölösleges, K-s procit csak akkor vegyél, ha tuningolni is akarsz.

A táp elég olcsó ahhoz képestz, hogy 600W-os, nekem valami sántít vele.

SSD-ből, ha belefér, inkább 840PRO-t, videokártyából meg még erősebb is elférne.

2013. szept. 21. 13:06
 2/4 anonim válasza:

Mért kellene nagyobb VGA? Ez a videókártya jó játékra, persze van erősebb is, de ez is nagyon jó, hasonló egy 7950-hez... Nincs ezzel semmi probléma a tápegységgel sem. Jó config. :) De lehetne egy LGA 1155 is. :)

Az előttem szólónak annyiban igaza van, hogy csak akkor legyen K-s proci ha tuningolni akarod... mert ha tuningolni akarod, az alaplap nem lesz megfelelő ha nem egy komolyabb kellene. RAM nem kell szerintem olyan nagy akkor egy jobb VGA-ra költeném, elég lenne egy 8Gb-s is. :) ... De jó config.

2013. szept. 21. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
1155-öst már nem vennék, most az 1150-t akarja nagyon nyomatni az Intel, mondjuk ha tényleg hosszú távra veszed akkor még raknék hozzá egy kicsit és a procit egy sima K nélküli 4770-re cserélném, ez 20-30% al gyorsabb legtöbb helyzetben, a VGA val meg várnék egy kicsit, pár hét és jön az AMD új szériája, és a mostani VGA-k ára is zuhanni fog egy szépet, így már inkább egy HD7970Ghz Editiont vennék helyedben.
2013. szept. 24. 01:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Ez a tuningolós dolog a i7 4770K-ra is érvényes?

Illetve a tuningolás garancia vesztést eredményez?

Előre is köszönöm :)

2013. szept. 25. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!