Mit gondoltok erről a konfigurációról? :D
Főleg játékra használnám, remélem 3-4 évig nem kell majd benne cserélni semmit :D
Sajnos magyarul nem tudom mi micsoda pontosan, mert külföldön lakom már elég régóta, de remélem azért érthető :)
Intel Haswell i5-4670K
Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 760 2GB GDDR5
Asus B85M-G
Seagate 1TB Barracuda, 3.5", Sata3, 7200rpm, 64MB
Cooler Master K350 ATX
Gigabyte Bluetooth 4.0/WiFi
Kingston 16GB (2 x 8GB) HyperX Beast
Cooler Master 600W B-series ATX
Terratecb Aureon 5.1
Cooler Master Hyper TX3 Evo
Samsung 120GB 840 Evo Series SSD
Nexus DiskTwin
Diszkrét hangkártya főleg játékra fölösleges, K-s procit csak akkor vegyél, ha tuningolni is akarsz.
A táp elég olcsó ahhoz képestz, hogy 600W-os, nekem valami sántít vele.
SSD-ből, ha belefér, inkább 840PRO-t, videokártyából meg még erősebb is elférne.
Mért kellene nagyobb VGA? Ez a videókártya jó játékra, persze van erősebb is, de ez is nagyon jó, hasonló egy 7950-hez... Nincs ezzel semmi probléma a tápegységgel sem. Jó config. :) De lehetne egy LGA 1155 is. :)
Az előttem szólónak annyiban igaza van, hogy csak akkor legyen K-s proci ha tuningolni akarod... mert ha tuningolni akarod, az alaplap nem lesz megfelelő ha nem egy komolyabb kellene. RAM nem kell szerintem olyan nagy akkor egy jobb VGA-ra költeném, elég lenne egy 8Gb-s is. :) ... De jó config.
Köszönöm a válaszokat :)
Ez a tuningolós dolog a i7 4770K-ra is érvényes?
Illetve a tuningolás garancia vesztést eredményez?
Előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!