Mit csináljak, hogy állíthatom vissza?
Figyelt kérdés
Áthelyeztem a Sims 3 játékaimat C meghajtóból D-be, majd miután nem találta meg. Ezért visszaraktam. Bejött az indítópanel, de hibát jelzett, ezért társítani akartam magával a játékkal, de mindent azzal társított, szóval az összes programom a hibás Sims 3 játék kezdőlapját hozza be.2013. szept. 20. 17:05
2/6 A kérdező kommentje:
Windows 7
2013. szept. 20. 19:39
3/6 anonim válasza:
Start menü keresésbe beírod h rendszer-visszaállítás és ott ki keresel egy 3-4 nappal korábbi idöpontott majd tovább és befejez.
Újra fog indulni a pc-d és minden oké lesz. Csak akkor hagyd békén hagy csinálja majd kiírja úgy is ha végzett.
5/6 A kérdező kommentje:
Azt írja, hogy nem jöttek létre visszaállítási pontok a számítógép rendszermeghajtóján. A konkrét rendszer-visszaállítása gombra pedig rá sem tudok kattintani, mert a társított (rossz) Sims 3-mat hozza be, ami a Napló olvasását javasolja. O.O Teljes számítástechnikai analfabéta vagyok.
2013. szept. 21. 10:34
6/6 anonim válasza:
Akkor ezt kell csináljad.
Ha nem menne akkor nincs más mód írd ki magadnak ami fontos és rakd újra a rendszered.
De csak akkor ha ez sem müxik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!