Szeretnék venni egy számítógépet mennyi lenne a költség egész pontosan?
A pcoutlet.hu oldalon van egy számítógép, melynek ára (áruhitelre) 3333 Ft/hó-tól, de mivel ott van a -tól ezért felmerült bennem a kérdés, hogy mi lenne a plusz költség. Az áfát elvileg a havidíjban nem jelölték meg, de azt sem tudom, hogy mennyi futamidőre lehet (max. 1 év?) és lenne-e rá THM, ha igen mennyi. Ahhoz hogy bővebb információt kapjatok el kéne látogassatok az oldalra. Köszi.
A gép ára:
nettó:73 100 Ft
bruttó:92 837 Ft
áruhitelre:3 333 Ft/hó-tól (áruhitelre szeretném, mert egyben nem tudom kifizetni)
"Ahhoz hogy bővebb információt kapjatok el kéne látogassatok az oldalra."
Vagy mondjuk dobhatnál egy linket, hogy arról beszélhessünk amiről kell. Meg amúgy is szeretjük fikázni a mások által belinkelt számítógépeket. :-)
fentebb leírtam hogy [link] (csak nem ilyen részletesen :D), de a számítógépről nem tudok linket adni ki kéne keresni a listában (felülről a 27-dik), mert nincs külön linkje. Egyébként magáról a gépről azért nem beszéltem, mert most nem a konfig a lényeg hanem az ár, valószínűleg úgyis azt mondanátok, hogy ez a konfig nem ér ennyit, meg szar gép.
De ha kell itt a konfig is:
ASUS/MSI AMD PHENOM II HD QUAD CORE GAMER X4 4X3000Mhz
AMDX4 PHENOM II 945 8MB cache socket AM3+
64Bit Support X4-X6-X8 CPU
8192MB DDR3 1333Mhz RAM
500GB SATA HDD
22X dual layer DVD író
NVIDIA GEFORCE GT630 4096MB DX11 DVI/HDMI ,
8 CH HD audió
10/100/1000 Lan,
6DB USB 2.0, 4X elõlapi USB + audio
A képen látható kivitel
12 cm kék ledes ventillátor az előlapon T2
az áruhitelre vonatkozó szabályok linkje: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!