Ha van egy bérelt tárhelyem és egy domainon, külön tudom a kettőt választani?
Most csak én nem értem, vagy tényleg nem függ össze az első kérdésed a másodikkal?
"Ha van egy bérelt tárhelyem és egy domainon, külön tudom a kettőt választani?" Persze külön lehet választani, a domain nevet át lehet irányítani egy másik tárhelyre és a tárhelyedre lehet irányítani egy másik domaint.
"...tehát ha a tárhelyről letörlöm az oldalt és feltöltök egy most készülő oldalt oda, akkor ha valaki a domain névre rákeres, akkor az új oldalam elérhető lesz neki vagy nem?" Ebben a kérdésben viszont szó sincs külön választásról. Hanem van egy domain neved, ami egy tárhelyre mutat és a tárhelyről törlöd a régi weboldalt és felraksz egy újat. Természetesen ilyenkor az új honlapot fogják látni, legfeljebb rá kell párszor frissíteni.
Elsővel tökéletesen 1et értek, hogy semmi köze a kettőnek.
Ha tárhelyet akarsz váltani, mert pl. nem szimpatkus a szolgáltató, akkor fizes be máshova és domaint irányísd át oda.
Ha csak weboldalad akarod lecserélni, akkor felesleges szórakozni a domainnal és tárhellyel, mivel csak a megjelenő adatokat módosítod. Akkor elég nyomnod 1 DELETE-t és feltölteni oda egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!