Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A gepem nem akar bekapcsolni....

A gepem nem akar bekapcsolni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap este kikapcsolas ota aht urja ki h. Kijekentkezes..semmi mast..mi lehet a problema? Win7op. Rendszer es Dell laptop.

(telorol irok)

2013. szept. 20. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Most nem értem, bekapcsolni nem akar vagy kikapcsolni nem akar?

"kikapcsolas ota aht urja ki h. Kijekentkezes"

Megkérlek, kapkodás nélkül, rövidítések nélkül, mielőtt "Válasz elküldése" gombra rákattintasz, olvasd el amit írtál, javítsd ki ha kell és utána küldd el a választ. Az sem baj ha átfogalmazod a kérdésed kicsit mert így kesze-kusza.

2013. szept. 20. 09:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Miota ki akartam kapcsolni ezt irja ki: kijelentkezes. Kikapcsoltam mar a gombbal de azota is csak ezt irja ki ha be akarom kapcsolni.
2013. szept. 20. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:

szed ki az aksit és szed le töltőről.

lehet csak enyhén lefagyott és a gombbal nem kikapcsoltad csak hibernáltad.

2013. szept. 20. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Tartsd lenyomva a ki/bekapcsoló gombot kb 10 mpig, amíg ki nem kapcsol a géped. Utána már be fog kapcsolni.

Ha nem segítene, akkor húzd ki a francba a konnektorból, az tutira leállítja..

2013. szept. 20. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:

" Dell laptop" cseszheti a konnektorból való kihúzást. :D

a gomb hosszanti lenyomása viszont jó ötlet. + aksi kiszedés.

2013. szept. 20. 09:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Sikerült köszönöm!:)
2013. szept. 20. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!