Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fülesről?

Figyelt kérdés

Creative Tactic3D Alpha

Játékra használnám. Megéri ez? (azt írják róla, hogy nagyon jól 360 fokosan lehet hallani mindent stb)

Vagy pedig jobb egy Ozone Rage ST stereo + alaplapi hangkártyám támogatja a 5.1-t, és a 7.1-t. Jobb lenne ez, ha erre kapcsolnám rá pl. a 7.1-t? Vagy az mire való egyáltalán?:D

Köszönöm. : )

2013. szept. 19. 20:44
 1/3 anonim válasza:
Én elég sok jó vissza jelzést hallotam/olvastam a Ozone fülesekről,szóval azt tudom ajánlani!
2013. szept. 19. 22:18
 2/3 A kérdező kommentje:
most nézegettem a 7.1-es ozonet:D lehet 7.1 lesz belőle:)
2013. szept. 19. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:

A 7.1-es Ozone helyett inkább vedd meg a Creative egyel magasabb szintű változatát: Creative Tactic3D Sigma, vagy ha nincs szüséged beépített virtual térhangzásra, akkor minőségi Hi-Fi gyártók Gamereknek szánt termékeit ajánlom, amennyiben a mikrofon meglétére továbbra is igényt tartasz:

Beyerdynamic MMX2:

[link]

Sennheiser PC320:

[link]

A kettő közül főként a Beyerdynamic MMX2-t ajánlom, mert ez a DT235 típus mikrofonnal felvértezett kiadása.

Viszont ha mikrofonra sem tartasz igényt, akkor érdemes szemügyre venned az említett DT235-öt, ami kategóriájának egyik legjobb hangzású, ár/érték arányú fejhallgatója.

[link]

2013. szept. 20. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!