Ezen a Régi konfigon ezen a játékok hogyan futnának? P4 1500MhZ-s Proci 256 Mb ram Radeon 9200 Atlantis 128Mb?
Figyelt kérdés
A gépen rossz és most ez van helyette, de én sík H*lye vagyok az ilyen gépigényes cuccokhoz, A Választ előre köszönöm
18 Wheels of steel: Across america
18 Wheels of steel: Haulin'
18 Wheels of steel: Pedal to the Metal
Need for Speed Underground 1-2
NfS Most Wanted
Half Life 1-2
Swat 4
Colin McRae Rally 3
TOCA Race driver 1-2
GTa Vice city és SA
Far Cry
Halo 1 Combat Evolved
Sims 2
CoD 1-2
Street LEgal Racing Redline
Postal 2
Battlefield 1942
F1 Challenge 99-02 + RH 2004-05
2013. szept. 19. 14:44
1/4 MaXXeGee válasza:
BORZALMASAN!!! Nem akarlak elkeseríteni, de ezzel a konfigurációval az internetezés sem nyújtana élményt számodra! Nem tudnál akadás mentesen megnézni egy netes videót sem, még a legkisebb felbontásban sem!
Nem! A következő kérdésedre a válasz, erre már nem szabad költeni!
2/4 A kérdező kommentje:
óó nem szerettem volna költeni, csak elromlott a gépen, és most "ez" van helyett, és gondoltam elütöm az időt :)
2013. szept. 19. 14:50
3/4 MaXXeGee válasza:
Angry birds első verziói, pasziánsz, sakk .. időtöltésnek ;)
4/4 anonim válasza:
rohogve viszi minden jatekot amit ki irtal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!