Epson sx 100-as nyomtató kihagy sávokat, megoldás?
Figyelt kérdés
Többször futtattam már a fúvókatisztítást, patronokat cseréltem, de kb. egy centis sávokat továbbra is kihagy. Nem volt beszáradva, rendszeresen használom. Hogyan lehetne ezt megoldani?2013. szept. 19. 09:44
1/3 A kérdező kommentje:
Most észrevettem, ha szöveget nyomtatok, de azt állítom be, hogy képként nyomtassa, akkor nincsenek üres sávok...
Ez mi??
2013. szept. 19. 09:58
2/3 anonim válasza:
Nekem hasonló gondom volt, bár lézernyomtatóval. Egyik sávban szép volt a másik sávban meg hóka. Elvittem egy szervízhez, párezer ftért valamit kicseréltek benne és azóta jó. Tiéd gondolom nem lézer, hogy patronos, de azért tégy egy próbát, hátha tudnak valami okosat mondani: mayateamnyomtatoszerviz.hu
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, közben két napig békén hagytam,aztán újra próbálkoztam, és most jó...rejtély, de legalább a szervizt megúsztam:-)
2013. szept. 23. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!