Komját tibor kérdése:
Windows xp telepitési hiba, miért?! Többi lent!
Figyelt kérdés
Nos,az lenne a gondom, hogy elinditom a gépembead mindent, ujra szeretném telepíteni ( mivel nem jó az xp rajta ) elindul a telepitő, és amikor be adja a kék hétteret alul a feér csíkban ki irja azt, hogy rendszer helyre állitás.... utána hogy más gyártótol való telepités...vagy fordítva, tökmindegy! utánna nem csinál semmit csak eltünik a felirat és ne mir ki semmit ....ez miért van? egyszer amikor sokáig nyomkodtam az f6-t, akkorki irta hogy nem ismeri fel a számtógép tipusát....de hiába akkor se csinált semmit....ez miért van? plsss írjatok! :(2013. szept. 18. 16:46
1/5 A kérdező kommentje:
bocsika a helyes írásért, rossz a billentyüzetem :) ! szoval ha sokáig nyomkodom az f6-ot akkor irja ki ..
2013. szept. 18. 16:49
2/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy rossz a cd, mert én ilyennel még nem találkoztam?
3/5 A kérdező kommentje:
3-4 fajta operácós rendszerem van, win 7 minden fajta meg xp-ből van sp 3 és extenden, na meg vista.... nem tudom mi lehet,winchestert tettem bele, ami másik gépemben van....szóval át tettem és nem inditota el az xp-t....de a jó gépem amiből kiszedtem az el inditotta... :) ne mtudom mi lehet...:(
2013. szept. 18. 21:01
4/5 Emberek válasza:
azért nem indítja a rendszert, mert a vinyó amit áttettél a gépbe azon a kiszedett gép driverei vannak fent, és így nem csoda, ha nem indul. de próbáld meg Hiren's Boot CD-ről, vagy ubuntu telepítőről formázni az egészet, és akkor próbáld meg telepíteni
5/5 A kérdező kommentje:
várjál!! azon kivül van eg vinyo ami teljesen le van formázva, és arra sem engedi telepiteni, vagy is befagy fehér csik kék háttér....ha át teszem a jó vinyot, ugyan az a szitu..tehát nem jó...néha meg az f6-ot nyomogatom, gondol egyet be adja, gondol egyet lefagy a lényeg hopgy akkor beadja hogy nem ismeri fel a számitógép tipusát és lehet választani: " acpi multiprovesszoros" egyéb meg vagy 5-6 féle változat...valamelyikre rá lépek akkor tölt mindent ..aztán pák ujra indul a gép és ugyan az a szitu..
2013. szept. 18. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!