Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen gép lenne erre megfelelő?

Milyen gép lenne erre megfelelő?

Figyelt kérdés

Üdv!

Egy studiógépet kéne összehozni, aminek az ára nincs megszabva. Lényegében fontos, hogy FL Studio és még pár darab ilyen program könnyen fusson rajta, mert a mostani gépemnél már az FL is akadozik, ha több pattern van kész. Igazából a legfontosabb, hogy az FL menjen rajta gond nélkül, mert annak van a legnagyobb étvágya az összes közül. Legjobb lenne, ha mindez egy laptop lenne, mert fontos, hogy studióba eltudjam vinni és mellé fellépésekre is.

Legyetek szívesek segíteni, mert én teljesen 0 vagyok a számítástechnikából!:)

köszönöm.

2013. szept. 17. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha stúdiógép kell és ár nincs megszabva, el lehet gondolkodni egy macbookon, viszont arra azt hiszem nincs FL Studio. Alternatíva viszont biztosan.
2013. szept. 17. 19:39
 2/4 lindmayer ***** válasza:
a rendszerkövetelményét nézve bőven elég bármely laptop is, de inkább egy üzleti verziót ajánlanék, a minőségibb alkatrészek a hosszabb garancia és az operációs rendszer miatt
2013. szept. 17. 19:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Azon is gondolkodtam, csak félek, hogy nehéz átszokni az ő programjaira és kezelni azokat gondolok itt pl Abletonra.
2013. szept. 17. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 Az a baj, hogy amit írnak rendszerkövetelménynek az nem elég pontos, mert minél több hangot teszek a programba zenekészítésnél , annál több anyagot fogyaszt. Jelenleg egy Lenovo G550-em van és, ha 7 patternt játszik egyszerre, szépen kifagy. Minimum egy 15 patternnek mennie kéne egyszerre!
2013. szept. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!