Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Biosban nem tudom a cpu...

Jocy27 kérdése:

Biosban nem tudom a cpu szorzót átállítani.1.7 ghz-es a procim ugye de feljebb szeretném tornászni egy picit. A miért nem tudom állítani a szorzót?

Figyelt kérdés
CPU típusa Intel Celeron,1700 MHz (17 x 100) Alaplap neve Intel Bayfield D865GBF (6 PCI,1 AGP,4 BIOS típusa AMI (10/14/03), Audio, Video, LAN) 2048 ram, win 7 a
2013. szept. 17. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
azert, mert sem a alaplapi BIOS, sem a processzorod nem tamogatja a tulhuzast. Egy Celeron 1700-on hidd el hogy nem a tulhuzas fog segiteni (hanem a komplett csere, alaplapostul, mindenestul).
2013. szept. 17. 11:52
 2/6 anti paladin ***** válasza:
100%
Szorzózáras a procid.
2013. szept. 17. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van, az Intel procik szorzózárasak, próbálhatsz az fsb-n emelni de sok értelmét nem látom...
2013. szept. 17. 12:01
 4/6 A kérdező kommentje:
de a szorzózárat fel lehet oldani nem?amugy nem hinném hogy mindenestül ki kéne cserélni!max egy erősebb procit ha nincs megoldás
2013. szept. 17. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:

egyreszt: a szorzozarat nem minden processzoron lehet feloldani. masreszt az alaplapod a hivatalos dokumentacio szerint NEM tamogatja az overclocking-ot.

ha tuningolni akarsz, mindenkepp cserelni kell valamit. az alaplapod oreg, mint az orszagut, lassu DDR memoriakkal, lassu AGP csatoloval, processzort is maximum hasznaltan fogsz hozza kapni, abbol is csak egymagosat.

2013. szept. 18. 07:40
 6/6 A kérdező kommentje:
nem lassú a gép csak ugy mondom ;) egyedül a processzort akartam felhuzni de már vettem egy másikat bele és tökéletesen fut szinte minden ami nekem kell.semmi akadás ;) ez a "nagyöreg" alaplap elég jól működik :)
2013. szept. 18. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!