Néztem egy alaplapot amit 32g-ig lehet böviteni, de azt irják rolla hogy ha bele teszek 4g vagy többet rambol akkor kevesebbet fog mutatni, az minek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 23:39
1/7 soccerway válasza:
azt arra írták hogy a 32 bites windows 4GB-ot tud csak kezelni. A 64 bites többet.
2/7 A kérdező kommentje:
hát most nagyon sokat segitettél.
már régota erröl gondolkodtam
köszönöm
2013. szept. 17. 00:34
3/7 A kérdező kommentje:
nekem van egy windows 7-em álitolag 32-bites és 64-bites egyben. ez igaz? ha ráteszem akkor az jo lesz? 8g 1333mhz ddr3 ramomvan
2013. szept. 17. 00:37
4/7 P.O.C. válasza:
Olyan nincs hogy egy operációs rendszer natív 32 -bites és natív 64-bites egyszerre. Viszont a 64-bites Windows csont nélkül képes futtatni a 32-bites programokat.
5/7 Clairvoyant válasza:
Természetesen elképzelhető, hogy a lemezen megtalálható mindkét típus, de egyszerre nem fogja mindkettőt felrakni: rá fog kérdezni, melyik típust akarod, válaszd a 64 bitest.
6/7 A kérdező kommentje:
én telepitettem már a testvérem gépére de nem kérdezet semmi ilyent hogy melyiket akarom. szoval nem tudom
2013. szept. 17. 10:04
7/7 anonim válasza:
Vezérlőpulton belül a Rendszerre kattintva megtudod, milyen van. Rendszer típusa után van kiírva, hogy 32, vagy 64 bites.
Ha 32 bites, akkor nem fogja a 4GB feletti RAM-ot kezelni, arra már 64 bites kell, sőt 4GB esetén is az ajánlott. Hardvertől függően valamennyivel kevesebb, mint 4GB RAM-ot fog kezelni a 32 bites rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!