Milyen PC DJ controllert válasszak?
Szeretnék elkezdeni otthon kicsit foglalkozni a zenélgetéssel, amolyan hobbi szinten. Ehhez keresnék egy egyszerűbb gépre köthető dj controller eszközt. Jelenleg a [url= [link] Beatmix[/url] (kb 55ezer) és a [url= [link] DJ Control Air[/url] (kb 40ezer) között hezitálok.
Úgy vettem észre, hogy a reloop drágább valamivel. Megéri megvenni a drágább terméket, minőségben, tudásban jobb? Esetleg van valami tapasztalatotok róluk?
Melyik megbízhatóbb, strapabíróbb?
Ebben az árkategóriában esetleg van valamilyen eszköz, ami sokkal jobban megérné?
Honnan lenne érdemes megrendelni, milyen megbízható helyeket ismertek?
Ezekkel csak annyi a dolgom, hogy felteszem a driveket, a hozzájuk tartozó szoftvert rákötöm a gépre és a hangfalamra és mehet is?! Kell hozzá valami + eszköz? Valami extra hangkártya, vagy valami?
Néztem hozzá egy fejhallgatót is:
[url= [link] RH-3500 PRO Ltd [/url] - 16ezer körül találtam
Egy a külső zajt, zenét..stb-t jól kizáró fejhallgatót keresnék és bevallom (szégyen nem szégyen) olyat ami kinézetre is tetszik. Ez a reloop füles nagyon tetszetős nekem :D
a hercules felejtső. Inkább egy reloop, native instruments, stb.
Pako.hu, zaj.hu, djborze.hu oldalon nézz szét.
Ne virtual dj-t használj,mert az kaki. Traktor pro sokkal jobb.
igen..én is a traktort ajánlanám...abban minden benne van bőven, ami egy lejátszon ill keverőn is...
azok a dj-k akik laptoprol játszanak, ők is nagyrészt ezt használják
A pako.hu-n a numark mixtrack pro 55000 ft körül van.
Traktor szoftverrel.
Kezdő és profi dj-knek egyaránt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!