Windows 7-ben hogy tudom megcsinálni hogy több kép legyen a háttérképeknél?
Figyelt kérdés
jelenleg úgy van hogy az alap háttérképeke váltakozva vannak csak többet akarok hozzá,letölteni sikerült de nem tom melyik mappába kell tenni XD ha tallozom akkor meg nem találja hogy kell? :DD2013. szept. 14. 08:36
1/3 Emberek válasza:
Asztal, Jobbklikk, Személyre szabás, Asztal háttere, Tallózás, és ott add meg a képeket tartalmazó mappát
2/3 A kérdező kommentje:
köszi de az megvan de akkor azok a képek lesznek csak de én úgy akarom hogy az alap és azok amiket leszedtem
2013. szept. 14. 09:32
3/3 anonim válasza:
Témát választasz,és berakod az új háttérképet.Ez a Saját témák közé mentődik ugyanott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!