SOS! Hogyan készítsek prezentációt?
Sziasztooook!
Kaptam egy olyan feladatot, hogy egy 6 diából álló prezentációt vagy két oldalas szöveges dokumentumot kell csinálni a Neumann-elvről.
És fogggalmam sincs, hogy mit írjak, ami egy informatika tanárnak jó lehet. A prezentációba mennyi képet tegyek? Milyen/mennyi szöveget másoljak be? Milyen legyen a betű? Vagy a színek? Egyáltalán van valami etikett, amit érdemes követni? Milyen a jó prezentáció?
Az is kell, hogy a fönt említett elven kívül milyenek vannak még...
U.I.: a tégladobálást legyetek szívesek, mellőzzétek most. Tudom, hogy számítogép-analfabéta vagyok. De nem az én hibám! Szinte semmilyen informatika-oktatás nem volt alsóban, most meg szívok a gimiben. Előre is köszi a válaszokat, megy a zöld kéz!
A prezentációt Power Pointtal csináld, az arra való.
Az anyagot meg az igényeknek, feladatodnak megfelelően állítsd össze.
Ezek közül nézzél meg néhányat: [link]
Nem olvastam végig őket, csak belenéztem, de a lényeget megtalálod bennük.
Amire ügyeljél (lehet, hogy le is van írva): ha a prezentáció kivetítve lesz, az egy kicsit másképpen látszik, mint a képernyőn. Ezért esetleg nehezebben olvasható, ha nem jól vannak megválasztva a színek és a feliratok mérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!