-=GReddy=- kérdése:
Videokártya? (csak hozzáértők) többi lent
Figyelt kérdés
GIGABYTE GF GT630 2GB 128bit DDR3 PCI-E GV-N630-2GI Videokártyát szeretném megvásárolni.
Innen: [link]
A véleményeket olvastam róla és az NFS The Run,Crisys3 full grafikán viszi ezeket a játékokat.Igaz ez ?,mert én nem túl sokat értek a gépekhez ilyen szempontból.
Ha valaki ért hozzá lécci írja le a véleményét róla és hogy megéri e megvenni.
Normális válaszokat előre is köszönöm :) - és megy a zöld kéz!
2013. szept. 11. 20:36
1/6 soccerway válasza:
eljárt felette az idő, már akkor is amikor megjelent.
2/6 soccerway válasza:
Ma hozta fel valaki a 7 éves radeon x1950 xtx vga kártyát, na ez kb azzal van egy szinten.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem és ajánlani tudnátok olyat ami megállja a helyét a mai világban?
2013. szept. 11. 21:40
5/6 A kérdező kommentje:
Igen ez tényleg jó.Szerinted a GTA 5 -öt elviné full grafon ?
2013. szept. 11. 22:43
6/6 anonim válasza:
Szerintem full HD-ban nem vinné, mondjuk még nincs gépigény és még a megjelenése sem biztos. Egy 7950 vagy 7970 szerintem simán vinné full HD-ban, de persze kérdés hogy te mennyit szeretnél rákölteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!