Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassú napról napra a...

Miért lassú napról napra a pc-m? A játékokat nem indítja, videók nem mennek.

Figyelt kérdés

Kb 2 hete cseréltem benn új Hdd-t igaz nem volt új csak nincs másom a régi szektor hibás lett!

Most viszont már 1 hete azt csinálja hogy elindítom pl a videót 1080 p- ben és egyre jobban fagy! A gta Sa például már menet közben nem tölt be a grafika, a nfs már be sem tölt és eddig minden jól ment! Még a gta 4 is!

Főbb adat róla: AMD 2,7ghz 2x dula 64 bites, 2048 mb videó, 4 gb ram, 250 gb hdd (ez az enyém ami már 6 éves de 100% os mert csak adatok pl zenék tárolására volt használva) stb...

Mitől lassul be állandóan?

Tegyek rá windows 8 at? Mert az is volt rajta a régi hdd vel az 500 gb volt és most windows 7 64 bit van rajta!

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

A kérdés tehát mit tegyek vele? !!! :)

2013. szept. 11. 14:52
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hop-hop most egy perce fehér lett a képernyő és kiírta a windows hogy illesztőprogram valami... Ez mi a fene volt ? Kezdem aggódni érte!
2013. szept. 11. 14:56
 2/12 CspCsj ***** válasza:

Hőmérsékleteket figyeld, pl: HWInfo64 vagy OpenHardwareMonitor stb. (ami visszamenőleg grafikonon is mutatja, nem csak a pillanatnyit, mert mire kilépsz a játékból sokat is változhat)

Ha terhelés alatt valamelyik érték 70 fok főlé megy akkor annak az eszköznek a hűtése mem működik megfelelően, vagy plusz/jobb hűtés kell.

HDSentinel mit ír a merevlemezekre?

Illesztőprogramok/driver-ek jók, frissek?

2013. szept. 11. 15:04
 3/12 anti paladin ***** válasza:
Ha vinyó csere után szórakozik, inkább arra gyanakodnék. Akár kábelhiba is okozhat gondokat.
2013. szept. 11. 15:13
 4/12 A kérdező kommentje:

mindent megnéztem a hdd-t hibátlannak írja, az átlaghőmérséklet kb 36-45 fok között volt!

megpróbálom kitakarítani belülről, hátha segít valamit!

2013. szept. 11. 15:13
 5/12 A kérdező kommentje:
sőt most olvastam és köszönöm a válaszokat még jöhetnek cserélek benne sata kábelt is és meglássuk! :)
2013. szept. 11. 15:14
 6/12 A kérdező kommentje:

Vettem most egy új sata kábelt és kicseréltem, kitakarítottam minden ventinlátor jól megy viszont megállapítottam hogy a HDD nagyon szeret zörögni! Ez baj?

Egyébként most megy a gépezet... :)

Köszönöm

2013. szept. 11. 15:59
 7/12 anti paladin ***** válasza:
Hogyan zörög? Le tudod írni valahogy? Nem lehet, hogy csak berezeg?
2013. szept. 11. 16:26
 8/12 A kérdező kommentje:

nem tudom pontosan de hallani hogy zörög de az is lehet hogy berezeg ! nem igazán tudom megmondani sajnos!

Eléggé zörög .

Ha berezeg az is baj?

A hdd kb 6 éves már!

2013. szept. 11. 16:46
 9/12 anti paladin ***** válasza:

Ha a házat rezgeti be, nem vészes, inkább bosszantó.

Viszont ha a vinyó maga kerreg, meg vannak számlálva a napjai.

Próbáltál már sebességmérést indítani valami tesztprogival? Alacsony irás/olvasás értékek is indikálhatják a vinyó végét - legalábbis az egyik vinyóm halálának ez volt az előjele, aztán jött a zajongás, kerregés. Megadta magát a csapágyazás.

2013. szept. 11. 18:08
 10/12 A kérdező kommentje:

hát a win 7 szerint A hdd a leglassabb csak 5,6 ot kapott!

Minden már 6, felett van pl a videó 7,6 ot kapott!

2013. szept. 11. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!