Age Of Empires 3 Gamerangeren? Mi a teendő ennél a hibánál? Részletek lent:
Hali!.. Elkezdtem Age Of Empires III-zni.. kiszeretném próbálni Gamerangeren másokkal is játszani, de van egy bökkenő, még pedig az, hogy nem tudok felcsatlakozni..
1.
Elsősorban, ha sikerül felcsatlakoznom magához a szobához, a LAN nyomása után nem indul a játék, hanem(kép):
Azaz "You Have lost Network Connectivity ... ellenőrizd az internet kapcsolatokat és lépj újra"
Ez ellen mit tudnék tenni? Szeretnék játszani..
2.
A másik az, hogy kirúgnak, kickelnek egy szobából, és azt írják, hogy italic, vagy még azt sem teszik, nos gondolom nem az olaszra gondolnak, hanem, hogy dőlt betűs a nevem,bár én ezt nem láttam.. ezt hogyan küszöbölhetném?
Ahol az útmutatót olvastam, az az ageofempires3.hu, de regizni még nem tudtam, mert sikertelen..
és
hamachi,xfire.. --> Nincs
Tűzfal --> Letiltottam, amikor kellett
Router --> Na ez az amiben kételkedem.. böngésztem beállítások után, de angolt találtam, amit hiába csináltam meg nem működött.. :( Nekem úgy van, hogy van egy modem, illetve hozzá egy wifi router és a net közvetlen "kapcsolódik" a modemhez + egy kábel a router és a modem összekötése + még egy kábel, ami a konnektorhoz megy. a routernek van egy olyan, amely a géphez kapcsolódik, illetve egy az összekötő másik vége, valamint szintén a routernek a konnektoros része
routerem: NetGear WPN824v2
Segítsetek kérlek ! :)
Csak 1.14-es verzióval tudsz játszani gamerangeren (legalábbis 90%-ban az kell)
Innen a megfelelő nyelvűt letöltve tudod frissíteni a játékot:
Kb 1 perc keresés után ezt találtam egy kompetens fórumon, amire pozitív visszajelzések érkeztek:
PostSubject: Fixing GameRanger italic once and for all Thu Nov 25, 2010 5:33 pm
1. Open your IP configuration by typing ur routine IP in ur browser
2. Open port forwarding
3 Open new port
4. Change Protocol from TCP to UDP
5. WAN PORT Start and End: 16000
6. LAN PORT Start and End: 16000
7. LAN IP ADRESS: Now here you enter youre routine IP, but add a 0 to the last numbers e.g 192.168.15.1 becomes 192.168.15.10
8. Apply these settings
9. Open System and Disable Firewall( This is your routers built in firewall, not ur Pcs firewall)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!